Magicienii nunții tale
4700
post-template-default,single,single-post,postid-4700,single-format-standard,bridge-core-2.5.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Magicienii nunții tale

Magicienii nunții tale

Bună tuturor și la mulți ani!

Încet încet începe sezonul nunților și sperăm că va fi la fel de minunat ca anul trecut!

Mulțumim tuturor care anul trecut au avut încredere în noi și ne-au ales pe noi pentru a le transforma nunta într-una cu adevărat magică!

Anul trecut am învățat că avem o meserie de invidiat. Pe lângă faptul că putem aduce zâmbete pe fețele oamenilor, avem ocazia de a vizita țara noastră plină de locuri magice. Așa se face că doar ultimele 6 luni am traversat țara în lung și în lat pentru a duce a uimi zeci perechi de miri și invitații lor. Am ajuns în peste 10 orașe, printre care: Timișoara, Cluj-Napoca, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Brașov, Buzău, Iași, Botoșani, București, Sibiu și multe altele.

În ciuda faptului că în fiecare oraș am găsit oameni diferiți, mentalități diferite, nunți cu obiceiuri diferite și care mai de care mai interesante ne-am dat seama că toate au un lucru în comun: MAGIA.

Toți mirii care aleg un astfel de moment la nunta lor știu cât de deosebit este și cât de multă vâlvă poate crea printre invitați, care vor vorbi despre nunta lor timp îndelungat.

Abia așteptăm să ne reluăm activitatea, dar până atunci vă așteptăm în luna februarie la târgurile de nuntă pentru a afla mai multe despre magia la nuntă oferită de Eduard și Bianca!

Vă pupăm!

No Comments

Post A Comment