Sfaturi pentru miri
Ținând cont de experiența acumulată pe parcursul a 6 ani de când Eduard și Bianca creează spectacole pentru nunți din întreaga țară putem să vă dăm câteva sfaturi în legătură cu momentul magic.
sfaturi,magice,maestru,maestri,magie la nunta,magie,nunta magica,magician la nunta,oradea,arad,cluj,brasov,timisoara,bucuresti,
4937
post-template-default,single,single-post,postid-4937,single-format-standard,bridge-core-2.5.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Sfaturi pentru miri

Sfaturi pentru miri

Sfaturi pentru miri

Ținând cont de experiența acumulată pe parcursul a 6 ani de când Eduard și Bianca creează spectacole pentru nunți din întreaga țară putem să vă dăm câteva sfaturi în legătură cu momentul magic:

 

Nu amânați decizia

  • Dacă v-ați decis că doriți ceva nou și unic la nuntă nu ezitați deoarece lucrăm pe bază de contracte și datele disponibile se ocupă foarte repede.

 

Putem ajunge oriunde în țară … ca prin magie

  • Locația nu este o problemă. Anual ajungem să prestăm în peste 20 de județe din întreaga țară.

 

La ce oră începe momentul de magie?

  • De obicei începem la o oră, oră și jumătate după dansul mirilor, dar desigur acest lucru poate varia după dorințele voastre. La jumătate de oră după spectacolul central începe magia pe la mesele inviaților.

 

Persoane de contact

  • Principala persoană cu care trebuie să ținem legătura este DJ-ul sau solistul formației pentru a-i putea transmite fișa tehnică. Este bine ca și el să știe programul nunții evitând astfel diferite suprapuneri.

 

Reduceri magice

De patru ori pe an ne puteți găsi la Târgurile de nunți unde mereu vă așteptăm cu multe surprise și reduceri. Pentru a afla perioadele în care se desfășoară târgurile vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook:  https://www.facebook.com/eduard.bianca.m

 

Pentru orice alte întrebări nu ezitați să ne contactați!

No Comments

Post A Comment